Categorii

Informatii

Newsletter

Calculatoare si monitoare touch panel

Calculatoare si monitoare touch panel 

Subcategorii

  • Calculatoare touch panel industriale
    Calculatoarele industriale touch panel Axiomtek au un raport optim calitate-pret, fiabilitate ridicata si performante inalte de calcul, putand satisface necesitatile aplicatiilor dificile. Caracteristicile includ conexiuni USB frontale, acces facil pentru mentenanta prin spate, functii RAID pentru backup, ecran tactil SAW si diverse posibilitati de montare. In plus, sunt suportate diverse sisteme de operare embedded, printre care Windows CE.NET, Windows XP Embedded si Linux embedded.
  • Monitoare touch panel industriale
    Monitoarele touch panel industriale Axiomtek sunt disponibile cu diagonale de 10.4", 12.1", 15", 17" si 19", cu luminozitate ridicata, cu panou frontal rezistent la apa si praf, panou frontal si carcasa din aluminiu, precum si diverse modalitati de montare. Pentru a oferi configuratii cat mai flexibile, monitoarele touch panel industriale pot fi livrate fara carcasa (open frame). In plus, modalitatile variate de montare pot satisface cerintele aplicatiilor dificile.
  • Calculatoare touch panel informative
    Calculatoarele touch panel informative IFO2000 de la Axiomtek sunt dezvoltate in special pentru a rezista utilizarii publice frecvente si conditiilor dificile. Carcasa clasificata IPX1 si panoul frontal clasificat IP65 rezistent la apa, praf si zgarieturi fac din aceste calculatoare alegerea perfecta pentru aplicatii in spatiul public, cum sunt sisteme de check in/check out in hoteluri si aeroporturi. sisteme informative pentru vizitatori in cladiri, si altele. Calculatoarele touch panel din seria IFO2000 sunt disponibile in format 4:3 si 16:9, oferind astfel clientilor nostri posibilitatea utilizarii unui software mai vechi, deja existent sau implementarea unui software nou.