Categorii

Informatii

Newsletter

Sisteme modulare

Sisteme modulare 

Subcategorii

 • COM Express
  Modulele COM Express (125 x 95 mm) sunt construite cu toate componentele necesare si ofera interfete bus actuale. Modulele COM Express satisfac necesitatile unei game largi de aplicatii, avand performanta de calcul ridicata si capabilitati de intrari/iesiri bogate, reducand costul si timpul de implementare necesar clientilor.
 • ETX
  Modulele ETX (114 x 95 mm) sunt placi foarte compacte si cu un grad ridicat de integrare, care includ CPU, memorie si functii periferice standard cum sunt grafica, USB, porturi seriale si paralele, tastatura/mouse, Ethernet, bus-uri IDE, PCI si ISA. Toate modulele ETX au dimensiune standardizata si o dispunere standardizata a conectorilor.
 • Placi embedded cu procesor RISC
  Sistemele modulare (SoM) bazate pe arhitectura RISC (SMARC sau Qseven) sunt dotate cu procesoare embedded ARM care satisfac necesitatile privind optimizarea performantei si a consumului de energie si simplifica procesul de dezvoltare, ajutand clientii sa-si implementeze solutiile rapid.
 • Qseven
  Qseven reprezinta o serie de Computere Modulare, utilizabile in aplicatii cu consum redus de energie si aplicatii mobile. Dimensiunea unui modul Qseven este mai redusa decat a unui modul COM Express sau ETX. Consumul de energie maxim este de 12 watt.