Categorii

Informatii

Newsletter

Sisteme embedded

Sisteme embedded 

Subcategorii

  • eBOX - Sisteme embedded
    Axiomtek ofera o gama diversificata de sisteme embedded (eBOX) pentru medii industriale agresive, care sunt livrate gata de integrare in aplicatie, au cost redus si beneficiaza de posibilitati de expansiune. Toate sistemele noastre embedded ofera clientilor tot ce au nevoie: capabilitati ridicate de procesare, functionare fara ventilator, gama extinsa de temperaturi, consum redus de energie, fiabilitate ridicata, configuratii flexibile de intrari/iesiri si durata lunga de viata.
  • tBOX - Sisteme embedded pentru transporturi
    Seria tBOX de sisteme embedded de la Axiomtek, destinate transporturilor, integreaza componente cu durata lunga de viata, arhitectura x86 cu consum redus de energie, constructie mecanica unica anti-vibratii si au trecut cu succes diverse teste severe de cadere libera, socuri, vibratii, temperaturi extreme si potential electric ridicat.
  • Sisteme embedded pe sina DIN
    Sistemele embedded rBOX montabile pe sina DIN, fara ventilatie, sunt alegerea optima pentru procesare si comunicatii in aplicatii critice, cum sunt automatizarea centralelor electrice, sisteme de monitorizare, sisteme inteligente de transport. Seria rBOX suporta temperaturi extinse de functionare, intre -40C si +70C si au trecut cu succes teste severe de compatibilitate electromagnetica. Cablarea frontala a intrarilor si iesirilor simplifica montajul si mentenanta.
  • Solutii pentru management inteligent de la distanta