Categorii

Informatii

Newsletter

Calculatoare industriale

Calculatoare industriale 

Subcategorii

 • Sisteme industriale
  Axiomtek ofera o gama completa de sisteme fara ventilatie si sisteme montabile in rack 19", potrivite pentru diferite medii si aplicatii. Sistemele noastre industriale ofera o performanta de calcul ridicata, posibilitati de expansiune, capacitate de stocare ridicata, fiabilitate, constructie robusta, la un pret bun. Seria de calculatoare industriale ofera o multitudine de interfete, cum ar fi porturi Ethernet, porturi USB, sloturi PCI/PCI Express, porturi PS/2 si porturi seriale COM.
 • Carcase industriale
  Carcasele industriale Axiomtek ofera flexibilitate in implementare si constructie solida. De asemenea, Axiomtek ofera un program de identificare personalizata, in timp scurt. Axiomtek satisface nevoie clientilor prin furnizarea tipului potrivit de carcasa pentru fiecare aplicatie.
 • Placi backplane
  Axiomtek ofera diverse tipuri de backplane-uri pentru calculatoare industriale, inclusiv PICMG 1.0 PCI, PICMG 1.0 ISA, PICMG 1.3 format intreg si PICMG 1.3 format redus. Gama de backplane-uri Axiomtek asigura atat compatibilitatea maxima cu sursa de alimentare, cat si o mare diversitate de sloturi de expansiune.
 • Surse de alimentare PC
  Gama de surse de alimentare industriale Axiomtek cuprinde modele simple sau redundante, AT sau ATX, de dimensiuni reduse sau normale, compatibile cu carcasele industriale Axiomtek.