Categorii

Informatii

Newsletter

Placi de baza industriale si embedded

Placi de baza industriale si embedded 

Subcategorii

 • Placi de baza ATX
  Placile de baza ATX (305 x 244 mm) industriale de la Axiomtek asigura o gama larga de puteri de calcul si beneficiaza de pana la 8 sloturi de expansiune. Placile de baza ATX industriale sunt platforme ideale pentru aplicatii cum sunt inregistrare video digitala, sisteme POS, sisteme inteligente in transporturi, centre multimedia si altele.
 • Placi de baza Mini-ITX
  Placile de baza MiniITX au functionalitate bogata si performanta ridicata, cu o dimensiune de numai 170 x 170 mm. Placile de baza MiniITX ofera o flexibilitate mai mare aplicatiilor in care sunt esentiale o dimensiune compacta si optimizarea consumului energetic, cum sunt chioscuri, POS, jocuri de noroc, jocuri, automatizari industriale, DSA si altele.
 • Placi de baza embedded Pico-ITX
  Computerele single board Pico-ITX sunt placi de baza de dimensiuni foarte reduse, de numai 10 cm x 7,2 cm. Acestea ofera dezvoltatorilor de sisteme si clientilor OEM platforme ultracompacte si cu un inalt grad de integrare, care furnizeaza performante de calcul excelente cu consum de energie remarcabil de mic. Computerele single board Pico-ITX satisfac cerintele clientilor privind dimensiunea compacta, functionarea fara ventilatoare, consum redus de energie, intrari/iesiri versatile, in aplicatii precum calculatoare dedicate autoturismelor, sisteme multimedia in avioane, sisteme de automatizari industriale si chiar echipamente portabile.
 • Placi de baza embedded Nano-ITX
  Formatul Nano-ITX este dezvoltat ca o platforma x86 nativa, cu un inalt grad de integrare, avand o dimensiune de doar 120 x 120 mm, cu 50% mai mica decat formatul Mini-ITX. Placile de baza in format Nano-ITX sunt disponibile cu un set bogat de caracteristici si sunt destinate pietelor embedded cu ritm rapid de dezvoltare, oferind dezvoltatorilor posibilitatea unei personalizari ridicate a sistemelor de dimensiuni reduse, in configuratii complete.
 • Placi embedded 3.5"
  Placile embedded 3.5" sunt destinate aplicatiilor care impun dimensiuni compacte, consum redus de energie, functionare fara ventilator sau performante ridicate de calcul. Suntem siguri ca avem placile compacte ideale pentru aplicatiile Dvs.
 • Placi embedded EPIC
  Placile EPIC sunt calculatoare industriale embedded de mici dimensiuni, cu posibilitati de expansiune prin PC/104, PC/104-Plus, USB, Ethernet, etc. Ca dimensiune, placile EPIC se situeaza intre standardul industrial PC/104 si EBX. Calculatoarele embedded EPIC suporta procesoare avansate si functii de intrare/iesire complexe, pentru aplicatii cum sunt achizitia de date, procesare video, telecomunicatii, retelistica, controlul actionarilor si altele.
 • Module PC/104
  Gama de produse PC/104 de la Axiomtek include module PC/104 cu procesoare de la 486 la Pentium sau VIA, module cu intrari/iesiri digitale, convertoare analogic/digital si digital/analogic, module cu iesiri releu, module audio/video, etc.
 • Placi embedded compacte
  Placile embedded compacte sunt concepute cu layout invers pentru o integrare rapida. Sunt destinate diverselor aplicatii care impun o dimensiune compacta, consum de energie redus, fiabilitate ridicata prin designul fara ventilatie, sau performante de calcul ridicate. Suntem siguri ca avem placa potrivita pentru aplicatia Dvs.